Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 decembrie 2010

Poiana Negri/Vatra Dornei

Satul Poiana Negri, un mic coltisor de Rai din Bucovina, se afla la numai 15 km de orasul Vatra Dornei si 6 km de Dorna Candrenilor intr-o zona cunoscuta mai ales prin apele minerale Poiana Negri.

 
Aici, intr-o atmosfera inca relativ salbatica, gasiti liniste, aer curat, relaxare deplina, departe de cotidian; pe scurt, aici puteti regasi inca energia necesara pentru reincarcarea bateriilor. 











Din aceasta zona, iubitorii de drumetii pot ajunge usor in Parcul National Calimani pentru a admira frumusetea formatiunilor stancoase ale rezervatiei geologice "12 Apostoli" inconjurate de minunatele peisaje din Muntii Calimani.
Deasemenea, se poate urca pana la Vf. Ousoru - M-tii Suhard (1639 m), de unde se poate admira toata Depresiunea Dornelor. Din inaltimea varfului Ousoru, intreaga depresiune se prezinta sub forma unui relief valurit, cu altitudini de maximum 1.000 m si peisaje care iti taie rasuflarea.

Daca doriti doar o evadare in natura, puteti poposi la Pensiunea Poiana www.pensiuneapoiana.ro



Amenajata sub forma unui mic complex turistic, in care au fost integrate cu succes multiple elemente de folclor, aceasta ofera posibilitati de odihna si recreere, fiind cu siguranta un loc ce trebuie cel putin vizitat.
Livada de pomi fructiferi ofera un spatiu de agrement din care nu lipsesc foisorul, gratarul si terenul de tenis. 










Pe langa diverse posibilitati de cazare, de la simplele casute la camere super dotate, regasiti aici si o mare varietate culinara axata pe produse traditionale, din care nu lipseste pastravul recoltat din productie proprie, bauturile tipic romanesti si, bineinteles, ospitalitatea.
 











Vizitati Poiana Negri!... nu numai ca nu o sa regretati, dar o sa va si intoarceti cu fiecare ocazie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu